IT Modernisatie

Blijf concurrerend door sterke digitale oplossingen

Moderniseren om concurrerend te blijven

Er is een kloof tussen de ambities van de business en het realiseren van de juiste IT-oplossingen. IT-projecten duren vaak langer en zijn complexer dan van tevoren gedacht. Daardoor gaan bedrijven achterlopen op de concurrentie. Traditionele ontwikkeling houdt het tempo niet bij. Dus tijd om te versnellen en toekomstbestendig te worden!

In een snel veranderende digitale wereld proberen bedrijven verouderde software te vervangen om mee te gaan in de digitale transformatie. Door applicaties te moderniseren pas je razendsnel aan op marktveranderingen, verhoog je de klantbeleving en verminder je de IT-kosten, terwijl de efficiency toeneemt. Alleen worden ze geconfronteerd met uitdagingen door een gebrek aan expertise en gecompliceerde systemen die de voortgang vertragen.

Voordelen van IT Modernisering

Als organisatie wil je snel kunnen aanpassen op marktveranderingen en klantervaringen verhogen. Alleen heb je te maken met verouderde of standaard technologieën die tegen hun limiet aanlopen. Je hebt vernieuwde software nodig, waarmee je snel en efficient inspeelt op een snel veranderende wereld.

Snel aanpasbare applicaties

Softwareontwikkeling profiteert van nieuwe technologieën zoals low-code platformen. Het zorgt ervoor dat ontwikkelaars met minder code en complexiteit, applicaties creëren en aan passen. Dit verhoogt de flexibiliteit en stelt meer ontwikkelaars in staat om bij te dragen aan het sneller realiseren van waardevolle oplossingen.

Kortere time-to-market

Moderne technologieën zoals low-code en test automation zorgen voor een verkorting in doorlooptijden van IT-projecten. In combinatie met een Agile manier van werken resulteert dit in snellere releasecycli waardoor producten en diensten sneller op de markt worden gebracht.

Verminderde IT-complexiteit

Het moderniseren van IT betekent vaak het adopteren van cloud-gebaseerde oplossingen en het vervangen van software die is gebouwd in verouderde (high-code) programmeertalen.

Bedrijven hebben vaak te maken met een gebrek aan kennis, zowel door het vertrek van experts als door de schaarste aan nieuwe bekwame professionals. Deze overgang naar een minder complex IT-landschap verbetert de schaalbaarheid, verhoogt de veiligheid en vermindert de noodzaak voor uitgebreide IT-kennis en onderhoud.

Onze diensten

Om jouw digitale ambitie te verwezenlijken, helpt het wanneer je beschikt over de juiste kennis, mensen, oplossingen én executiekracht. Welke IT uitdaging je ook hebt, LINKIT helpt je met het bereiken van deze digitale ambitie. Lees hieronder hoe we helpen om IT-systemen te moderniseren om concurrerend te blijven.

Low-code software ontwikkeling

Low-code is een revolutionaire manier om snel en efficiënt applicaties te bouwen. Door de snelle ontwikkeling ben je in staat om snel aan te passen en concurrentievoordeel te behalen. Met low-code creëer je software zonder uitgebreide programmeerkennis. Zelf code schrijven is namelijk niet meer nodig door de vooraf gemaakte bouwblokken. Daarnaast helpt de visuele interface en drag-and-drop-functionaliteit om de gewenste functies te ontwerpen. Ook wanneer je maatwerk nodig hebt binnen de applicatie, geeft low-code je de flexibiliteit door eigen code toe te voegen. LINKIT helpt je met het bouwen van moderne business applicaties.

UI/UX design & strategie

Het startpunt voor succesvolle applicatiemodernisering zit in een duidelijk en onderbouwd plan. Onze UI/UX-experts helpen ervoor te zorgen dat de IT-oplossing die je wilt bouwen of moderniseren ook daadwerkelijk is wat klanten willen en zullen gebruiken. IT-projecten falen minder door meteen tijd te investeren in het begrijpen van het probleem van de gebruiker en het bouwen van de juiste oplossingen. Een design sprint kan een eerste stap zijn. Het is de eerste fase in onze 4D-aanpak. 

De gids om jouw digitale bestemming te bereiken

Loop je tegen de beperkte mogelijkheden aan van huidige software? Of wil je de volgende stap zetten in digitalisering? Het hebben van een partner brengt een frisse blik in jouw organisatie. Bij LINKIT werken we volgens het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive.

Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we een Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk probleem we een oplossing maken. Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen.

We gaan daarna samen of zelf aan de slag met de oplossing. Als gids werken we dagelijks samen met organisaties om de digitale ambities van organisaties te verwezenlijken.

LINKIT consultant helpt en adviseert een klant met workflow management

Je bent niet alleen. Sluit je aan bij onze community.

Boskalis
Insinger Gilissen

Wat is jouw digitale ambitie?

Heb je hulp nodig bij het moderniseren van applicaties? We helpen graag samen om jouw digitale ambitie te bereiken. Neem contact op en vertel ons jouw verhaal.

Justin Bunnik