Cloud data platform

Waarde uit je data halen met de cloud als hulpmiddel

Gestructureerd aan de slag met je data

Go-between tussen een datalake en dashboard

Data is de meest bepalende factor in beslissingen die bedrijven nemen. In veel gevallen zelfs geautomatiseerd. Maar waar bedrijven steeds meer aansturen op het verzamelen van waardevolle data blijft wel de vraag hoe je dat nu precies organiseert? Beslissers zijn vrijwel zelden techneuten. Hen een datawarehouse aanbieden heeft dan ook weinig zin. Tegelijkertijd is een simpel dashboard ook niet altijd genoeg. Je wilt door kunnen klikken op de data om inzicht te krijgen in hoe resultaten zijn opgebouwd en daar als beslisser ook je eigen inzichten weer uit kunnen halen. Een data platform, meestal in de cloud, is daar een ideale oplossing voor. Het is als het ware de ‘go-between’ tussen een datalake en een dashboard, waar makkelijk een dashboard aangekoppeld kan worden om de data gestructureerd op te leveren.

Samantha Verkouteren

Contact Samantha

Nu beschikbaar

Kokerellen in de AWS keuken met Kafka

Kokerellen in de AWS keuken met Kafka

Kokerellen in de AWS keuken met Kafka

Als één van LINKIT’s meer ervaren Cloud professionals kijkt Anthony Potappel niet snel op van een uitdaging meer of minder. Maar het opzetten van een eigen Kafka service voor een pilot applicatie op de AWS Cloud, dat was ook voor hem een forse uitdaging. Een kleine maand werkte hij bij een verzekeraar mee aan deze bijzondere en uitdagende opdracht. Voor hen een mooie eerste stap in de richting van het realiseren van de lange termijnplannen van het bedrijf, waarbij het grootste gedeelte van de infrastructuur op de AWS Cloud moet gaan draaien.

Lees meer

Onze klanten die waarde halen uit data

ASML Logo
KLM Logo

Wil je meer weten?

Checklist: Aan de slag met datamanagement!

Benieuwd naar een cloud data platform?

We vertellen je graag over de mogelijkheden van een cloud data platform en laten je zien hoe het voor jouw organisatie van waarde is.

Boek een sessie op maat

Samantha Verkouteren

Hoe kan ik je helpen?

Nu beschikbaar