2 LINKIT consultants die samen met een partner een applicatie bekijken

Business Automation

Procesautomatisering met moderne technologieĆ«n 

Flexibel automatiseren in veranderende markten

Bedrijven spelen met de uitdaging om bij te blijven met de veranderende marktvraag en concurrentie. De uitdaging om processen snel en efficiĆ«nt te automatiseren is cruciaal voor overleving en bedrijfsgroei. 

De business streeft ernaar om repetitieve en identieke processen te automatiseren en meer klantwaarde met behulp van technologie te leveren. Dit levert kostenbesparingen, schaalbaarheid, minder fouten, snellere betalingen en verbeterde cashflow op. Maar veranderende eisen van de business (en de markt) beĆÆnvloeden IT en verouderde IT-omgevingen vertragen de wendbaarheid om snel aan te passen aan deze veranderende eisen.

Consultant team van ICT bedrijf in Utrecht

Voordelen van business automation

Als organisatie wil je jouw processen zo flexibel mogelijk automatiseren. Je hebt te maken met veranderingen waardoor verouderde of standaard technologieƫn tegen hun limiet aanlopen. Je hebt vernieuwde automatisering nodig, waarmee je jouw unieke processen precies laat aansluiten.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Het automatiseren van processen met moderne technologie stelt bedrijven in staat om werk te stroomlijnen, fouten te reduceren en kosten te verlagen door routinetaken te automatiseren. Dit levert kansen op voor de schaalbaarheid van ondernemingen, het stelt namelijk in staat om meer werk te doen zonder dat hier direct meer personeel voor nodig is. Groei door efficiĆ«ntie. In veel sectoren zijn professionals schaars en blijven vacatures lang openstaan. Automatisering biedt een oplossing voor dit probleem. 

Daarnaast biedt het gebruik van moderne technologie de flexibiliteit om processen snel aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en nieuwe bedrijfsstrategieĆ«n. 

Verhoogde efficiƫntie

De business verlangt een beter gebruik van moderne technologie om budget en tijd te kunnen steken in innovatie en strategische initiatieven, in plaats dit te besteden aan repetitieve activiteiten die veel menselijke arbeid vereisen.

Automatisering vergroot daarmee niet alleen de schaalbaarheid en flexibiliteit maar, verhoogt ook sterk de efficiĆ«ntie en vermindert zo de kosten. 

Versterkte concurrentiepositie

Het gebruik van moderne technologie om processen te automatiseren, geeft bedrijven niet alleen de mogelijkheid zich aan te passen maar levert daarmee een concurrentievoordeel op. De eisen en verwachtingen van klanten zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen.

Technologie draagt bij aan een hogere klanttevredenheid door snellere en betrouwbaardere dienstverlening, die meer is afgestemd op de wensen van de klant. Dit helpt bedrijven voorop te blijven in dynamische markten. 

Onze diensten

Om jouw digitale ambitie te verwezenlijken, helpt het wanneer je beschikt over de juiste kennis, mensen, oplossingen Ʃn executiekracht. Welke IT uitdaging je ook hebt, LINKIT helpt je met het bereiken van deze digitale ambitie. Lees hieronder hoe we helpen om business processen snel en efficiƫnt te automatiseren.

Modernisering van cloudomgevingen en -applicaties

Moderniseren van IT-omgevingen en het aanpakken van verouderde technologie is cruciaal om vooruit te kunnen en nieuwe technologieƫn te kunnen omarmen. Het helpt om kosten te verlagen en het IT-landschap wendbaar te houden (en daarmee businessdoelstellingen te kunnen realiseren). Wij helpen klanten om Cloud, AI, data, en low-code platforms te benutten om een robuuste IT-infrastructuur te ontwikkelen die naadloze digitale ervaringen garandeert. Lees hieronder over onze expertise en cases.

Automatisering van processen met de kracht van Azure

Automatisering van bedrijfsprocessen met behulp van cutting-edge technologieƫn helpen om diensten te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Het hebben van een efficiƫnte IT-infrastructuur is daarin cruciaal in het digitale tijdperk van vandaag. LINKIT ondersteunt bij het automatiseren van handmatige of tijdrovende processen en het creƫren van een snelle en vereenvoudigde omgeving. Daarmee wordt het makkelijker om te concentreren op het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten die echte meerwaarde bieden aan klanten.

Claimprocessen automatiseren in de verzekeringsbranche

Een van de meer sectorspecifieke toepassingen van business automatisering met technologie is te vinden in claimprocessen voor verzekeringsmaatschappijen. De verzekeringssector staat voor veel uitdagingen, van groeiende volumes tot verhoogde werklasten in polis- en claimgoedkeuringen tot de competitieve arbeidsmarkt. Dit maakt het werven van vakbekwame professionals moeilijk. Bovendien brengt het integreren van nieuwe technologieƫn en het harmoniseren van processen na de overname van kleinere bedrijven extra complexiteiten met zich mee.

LINKIT biedt oplossingen die zijn ontworpen om operaties te stroomlijnen en de efficiƫntie te verbeteren. Met diepgaande kennis van de sector helpen we verzekeringsmaatschappijen om over te gaan van productiewerk naar kennisgedreven bedrijven. We hebben zelfs een SaaS-product hiervoor ontwikkeld: 4SURE.

De gids om jouw digitale bestemming te bereiken

Loop je tegen de beperkte mogelijkheden aan van huidige automatisering? Of wil je starten met het automatiseren van business processen? Het hebben van een partner brengt een frisse blik in jouw organisatie. Bij LINKIT werken we volgens het 4D-model: Dream-Design-Develop-Drive.

Eerst willen we jouw ontwikkelingsvraag goed begrijpen en samen onderzoeken we de slimste oplossing. Of we een Excel sheet kunnen ombouwen naar een app? Prima! Maar, laten we eerst onderzoeken voor welk probleem we een oplossing maken. Zo dagen we je uit om tot een slimmere oplossing te komen.

We gaan daarna samen of zelf aan de slag met de oplossing. Als gids werken we dagelijks samen met organisaties om de digitale ambities van organisaties te verwezenlijken.

LINKIT consultant helpt en adviseert een klant met workflow management

Je bent niet alleen. Sluit je aan bij onze community.

Lidl Nederland Logo
Audax Renewables

Wat is jouw digitale ambitie?

Heb je hulp nodig bij automatiseren van business processen? We helpen graag samen om jouw digitale ambitie te bereiken. Neem contact op en vertel ons jouw verhaal.

Omid Darroudi

Omid Darroudi