Werving & Selectie:

UW IDEALE IT-ER KOMT VIA LINKITWij matchen uw behoefte met onze beste IT-specialisten uit de markt. LINKIT levert uitsluitend professionals die beschikken over de juiste kennis en competenties en daarnaast passen bij uw bedrijfscultuur.

Werven zoals u dat zelf zou doen

Met IT-recruitment van LINKIT besteedt u het proces van aantrekken, selecteren en contracteren van geschikte IT-specialisten aan ons uit. De duurzame relatie tussen u en uw professionals is voor ons het uitgangspunt. Ons zorgvuldige selectieproces is hierop volledig ingericht. Daarbij letten wij nauwgezet op kwaliteit, skills, persoonlijke eigenschappen en referenties van kandidaten. LINKIT werft voor overheid, bedrijfsleven, non-profit en collega IT-bedrijven. Werving vindt plaats onder onze eigen merknaam, of die van u. De top-recruiters van LINKIT vinden altijd de beste IT-professional voor uw vacature.
  • 30+ IT professionals geworven
  • Hoog plaatsingspercentage
  • IT Security specialists
  • SAP professionals

Case werving & selectie:

Wereldwijde IT-dienstverlenerDit in Nederland zeer bekende IT-services & IT-consulting bedrijf werkt met twee Preferred Suppliers voor Werving & Selectie en daarvan is LINKIT er één. Dankzij de jarenlange samenwerking tussen beide partijen, beschikt LINKIT over enorm veel kennis en ervaring van de business, werkwijze, focus en bedrijfscultuur van deze klant. Daarmee kan LINKIT als geen ander de juiste match met passende IT-kandidaten maken. Niet alleen op het gebied van technische skills en vaardigheden, maar ook op het gebied competenties en persoonlijkheid. Bij deze IT-consultant realiseert LINKIT een ongekend hoog plaatsingspercentage van meer dan 70%.
Wij werken graag met LINKIT samen voor de Werving & Selectie van IT-ers. Wij merken aan alles dat zij ons door en door kennen. Als LINKIT een kandidaat voorstelt, is het vrijwel altijd de juiste match. Dat werkt bijzonder plezierig.
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR