OutSystems

Kennis van topniveau in low-codeOutSystems heeft een van de meest toonaangevende low-code platformen voor het ontwikkelen van applicaties. De samenwerking tussen OutSystems en LINKIT garandeert toegang tot de beste professionals met de meest recente kennis van OutSystems.

Wat biedt de samenwerking van OutSystems en LINKIT?

U heeft een developer nodig? Of bent u op zoek naar een OutSystems-specialist, of zelfs een heel team van experts? LINKIT biedt ervaren professionals die aansluiten bij uw bedrijfscultuur en die de opdracht van begin tot einde kunnen ondersteunen, uitvoeren en managen.

LINKIT biedt verschillende sourcing-opties: van detachering, werving en selectie tot managed services. Ook voor OutSystems bieden wij deze verschillende mogelijkheden aan. Of u nu een developer zoekt om een team te versterken, een project of Proof of Concept wilt laten uitvoeren of het volledige development proces wilt uitbesteden, LINKIT biedt de passende oplossing.

  • Low-code platform
  • complete integration
  • cloud, local and hybrid
  • automatic DevOps-support
  • leader Forrester Wave

OutSystems

Low-code platformOutSystems is een low-code platform waarmee uw organisatie uw gehele applicatie visueel kan ontwikkelen. Het platform laat zich eenvoudig integreren met bestaande systemen, en is het enige applicatieplatform voor de ontwikkeling van Java- en .Net applicaties dat beschikbaar is als cloud-, lokale en hybride oplossing en dat gebruikmaakt van volledig automatische DevOps-ondersteuning. 

OutSystems wordt door bekende technische en sector-analysten beschreven als zeer sterke speler in de markt van Low code platforms en is door Forrester zelfs uitgeroepen als “leader in the Forrester Wave™: Low-code Development Platforms”.
.
.
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP