Managed Services

CONTINU├ĆTEIT VOOR UW BUSINESSHet uitbesteden van IT-bedrijfsprocessen naar LINKIT garandeert dat uw business altijd door kan gaan. LINKIT levert optimale projectteams en afdelingen binnen de tijd op.

Uw bedrijfsprocessen altijd bemand met LINKIT

Met Managed services van LINKIT zorgt u ervoor dat uw spilfuncties en kritische bedrijfsprocessen altijd bemand zijn. Voor onze opdracht-gevers verzorgen wij continuïteit op IT-processen en infrastructuur-projecten. Daarnaast is LINKIT uitmuntend in het opleveren van volledige projectteams.
Zo leveren we bemande projecten op als een callcenter, een monitoring team of een skilled help desk. LINKIT garandeert deskundige bezetting, zelfs 24 x 7 als u dat wenst. Daarmee kan uw organisatie efficiency, continuïteit en kwaliteit blijven leveren.
  • 15+ IT professionals
  • 2 Monitoring teams
  • 24/7 available
  • betrouwbare partner
  • efficiency en besparing

Case managed services:

VermogensbeheerderDeze wereldwijde leverancier van producten en -diensten voor institutionele en particuliere beleggers is klant sinds 1999. De samenwerking intensiveerde toen de klant van 50 naar 8 leveranciers ging. Destijds werkten er 40 LINKIT professionals. De vermogensbeheerder stapte over van eigen applicaties naar standaardapplicaties, waarbij datacenter en infra werden geoutsourced. Een enorme besparing! Deze klant heeft managed service voor 7 x 24 uur bewaking van het volledige applicatielandschap. IT-ers werken op het Nederlandse hoofdkantoor. Onlangs werd de overeenkomst opnieuw verlengd. Daarbij werd het contact uitgebreid voor Technisch Applicatie Beheer.
LINKIT is de betrouwbare Managed Services partner, waar wij mee willen werken. LINKIT levert kundige mensen die een stap extra doen. Als er een aanpassing of aanscherping moet komen, denken ze mee en komen met praktische voorstellen. En áls er een keer iets niet soepel loopt, geven ze dat op tijd aan en lossen het adequaat op.
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR