Managed Service Provider:

STROOMLIJNT UW IT-INHUURMet LINKIT als uw managed service provider voor IT-personeel, heeft u één leverancier voor het hele inhuurproces. Eén contract, maximaal overzicht.

Werving ingericht op uw wensen

Als Managed Service Provider (MSP) mag LINKIT uw aanvraag voor IT-professionals als eerste vervullen. Wij committeren ons tot het leveren van de kandidaat, die het best voldoet op kwaliteit, competenties en matching personalities. Indien gewenst, blijft u eindbeslisser over de aanstelling. Met onze MSP Solutions kunt u rekenen op de meest efficiënte manier van sourcing voor uw IT-specialisten, precies naar uw behoefte. LINKIT kan uw inhuurproces kanaliseren, contracten overnemen en tarief- en kwaliteits-benchmarks uitvoeren. Het vinden van uw ideale IT-er kost u nooit meer teveel tijd of geld. Zo kan uw business altijd doorgaan.
  • 250+ IT professionals
  • IT architects
  • Cloud Specialists
  • Software developers

Case Managed Service Provider:

Internationale IT leverancierNa een intensief selectieproces koos dit beroemde Business & IT-Consulting bedrijf in 2013 voor LINKIT als Managed Service Provider voor Strategic Outsourcing Netherlands. Alle contractors van voorheen 10 leveranciers worden nu door LINKIT contractueel afgehandeld. Als Master Vendor mag LINKIT alle nieuwe en vervangende aanvragen als eerste vervullen. Nieuw en cruciaal voor zowel deze klant als LINKIT is de samenwerking op gebied van offshoring en optimalisatie van de workforce. Dit levert de klant een significante kostenbesparing op in de IT-inhuur, terwijl tegelijkertijd de kwaliteit verbeterde.
LINKIT blijkt keer op keer een betrouwbare partner. Ze realiseerden vrijwel zonder probleem de complexe transitie. Daarnaast denken ze doorlopend mee over verbeteringen op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit.
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR