Detachering:

OPTIMALE FLEXIBILITEIT IN IT-SOURCINGU heeft tijdelijk een IT-er nodig. Of dringend een IT-specialist, of een heel IT-team. Ervaren professionals die aansluiten bij uw bedrijfscultuur en die blijven tot de opdracht klaar is.

Snel en flexibel de juiste kandidaat

LINKIT levert de beste IT-mensen tegen een helder tarief. In ruim 95% van de aanvragen leveren wij de geschikte kandidaat. Vaak zelfs binnen 24 uur. Hoe we dat doen? Naast eigen IT-professionals die bij LINKIT in vaste dienst zijn, onderhouden we partnerships met gespecialiseerde nichespelers én opereren we vanuit een eigen, excellente database. Deze unieke combinatie geeft ons toegang tot ruim 60.000 Nederlandse IT-specialisten. Met de innovatieve werving portal van LINKIT houdt u bovendien online overzicht van de status van uw kandidaat.
  • 30+ IT professionals
  • Top ontwikkelaars
  • Specifieke technische airline kennis
  • Flexibele IT-schil

Case KLM

Smart SourcingKLM is opdrachtgever voor LINKIT sinds de oprichting in ’98. De samenwerking groeide uit tot een strategische partnerschip, waarbij LINKIT overall preferred supplier is van IT-specialisten. Daarnaast zorgt LINKIT voor de IT-operations resource pool van KLM, ongeacht de complexiteit van de vraag of de schaarste in de markt. KLM kan naar wens snel op- en afschalen en beschikt over IT-ers met die voldoen aan alle eisen: specifieke airline- en systeem kennis, technisch uitmuntend, professioneel, met commitment en de juiste softskills.
Als ik aan LINKIT denk, dan denk ik aan mensen. LINKIT is voor mij een garantie voor uitstekende IT-professionals, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Mijn contactpersonen bij LINKIT kennen de KLM/Air France-organisatie als geen ander en weten wat er speelt. Daardoor zijn ze in staat snel en vakkundig de juiste match te maken en gevraagd en ongevraagd advies te geven. Dat doet LINKIT al zolang als ik me kan herinneren.
Eddy Doorn
Directeur domain center Information Services KLM/Air France
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR