CONTRACTBEHEER:

IT-INHUUR ZONDER ZORGENCorrecte inhuurovereenkomsten en controle op de facturatie. LINKIT beheert uw contracten zodat u er geen omkijken naar heeft. Dat geldt ook voor de bijkomende inlenersaansprakelijkheid.

Risico's uit uw handen

Het tijdelijk uitlenen van gespecialiseerd IT-personeel is onze core business. Wij kennen de laatste regels op gebied van sociale verzekerings- en belastingwetgeving. Onze inhuur- en uitleenprocessen zijn zo ingericht, dat Keten Aansprakelijkheid onmogelijk is. Zo blijft uw bedrijf weg bij de risico’s die IT-inhuur met zich mee kan brengen. LINKIT contracthandling geeft u de inhuur van de beste IT-ers zonder zorgen, leidt facturatie perfect in banen en geeft snel en eenvoudig toegang tot managementinformatie over uw externen.
  • Effici├źnte contracthandling
  • Correcte inhuur
  • Tijdige doorstroom van IT-specialisten
  • Betrouwbare partner

Case contractbeheer:

Wereldwijd adviesbureauDit internationaal bekende organisatieadviesbureau (met diensten voor management, technologie en outsourcing) werkt sinds 2014 samen met LINKIT. Voor deze opdrachtgever verzorgt LINKIT de contractuele afhandeling van bemiddelaars en van leveranciers zonder raamovereenkomst. Onder deze dienst valt ook het onder contract nemen van internationale leveranciers van IT-specialisten. Dankzij de samenwerking kan dit bureau rekenen op een efficiënte contractering van IT-specialisten. De NEN 4400-1 certificering van LINKIT zorgt ervoor dat deze klant zich geen zorgen hoeft te maken om Inlenersaansprakelijkheid.
LINKIT combineert feitelijke kennis van arbeids- en fiscaal (internationaal) recht met een pragmatische aanpak. Ook de op het eerste gezicht complexe inhuur van IT-specialisten van over de grens, doen zij vakkundig en efficiënt. Dat spreekt ons erg aan. Contracthandling is meer dan boekhouden en archiveren en LINKIT snapt dat. Zeer tevreden!
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR