GAMIFICATION:

AN IT-GAME WE PLAY BESTU wilt u medewerkers op een innovatieve manier motiveren? Of internationaal de dialoog bevorderen? LINKIT ontwikkelt de meest aantrekkelijke en uitdagende game-tools waarmee uw doelen worden bereikt.

Sterk op elk speelveld

Met gamification maakt u resultaat scoren makkelijker, beter, leuker. Gamification-trainingen van LINKIT spelen als de beste in op natuurlijke drijfveren van mensen. Denk aan prestatie, competitie, status, communicatie en zelfexpressie. Aan elke goede training ligt een intensief en uniek creatief proces ten grondslag. Wij prikkelen u graag om fun toe te voegen aan uw bedrijfsdoelen. Ook als dat internationaal moet. Vraag het ons, want de ondernemende IT-specialisten van LINKIT spelen graag hoog spel op interactie én design.
  • Internationaal IT management
  • 16 IT-managers
  • 9 dagen training
  • Mobile app
  • Speciaal voor IT-branche

Case gamification

Wereldwijde IT-dienstverlenerIT (project)teams zijn vaak samengesteld op basis van technische vaardigheden en functies. Hierbij kan men te maken hebben met verschillende karakters en gedragscompetenties. Dit is te trainen. LINKIT ontwikkelde en customizede voor een IT consultancy bedrijf een IT-Gamification traject, met onder andere eigen games en een gepersonaliseerde online tool. Onder het motto 'voordoen, samen doen, zelf doen' leren internationale collega's van deze klant in vier maanden hoe zij efficiënter kunnen samenwerken. Dit zonder in te leveren op technische input en kwaliteiten.

LINKIT pakte ons precies op tijd bij de hand om onze project- en klantenteams beter te laten functioneren. LINKIT biedt het complete traject en ook nog eens specifiek gericht op de IT-branche. Waarom wij zo graag werken met LINKIT? Ze komen gevraagd én ongevraagd met ideeën en diensten waar we echt iets aan hebben.
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR