Consortium LINKIT, Bartosz en DiVetro wint aanbestedingen Buitenlandse zaken en Belastingdienst

Partnership van specialisten wederom succesvol

De Meern – Het consortium van specialistische partijen, bestaande uit DiVetro, Bartosz en LINKIT, is geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT-inhuur door het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) en de Belastingdienst.

De raamovereenkomst met Buitenlandse Zaken is op 1 oktober ingegaan voor een periode van vier jaar. De totale geraamde waarde is 68 miljoen euro. Bartosz, DiVetro en LINKIT handhaven met deze nieuwe contracten hun positie binnen het ministerie.

Naast het consortium hebben nog vijf partijen het contract met Buitenlandse Zaken toegewezen gekregen. Dat zijn: BlueTrail, De Staffing Groep, Synprofs, Cimsolutions en Yacht

Harde kern, flexibele samenstelling

Het consortium wordt per aanbesteding samengesteld uit specialistische bedrijven met specifieke competenties of technologieën. De kern bestaat uit DiVetro, Bartosz en LINKIT. DiVetro levert experts op het gebied van analyse & agile, data, security, sourcing en regie. Bartosz levert agile testers. LINKIT verzorgt systeem- en applicatieontwikkelaars en integratie- en infrastructuurspecialisten, data engineers en applicatiebeheerders.

Belastingdienst

Naast de overeenkomst met Buitenlandse Zaken is het consortium van LINKIT, Bartosz en DiVetro ook geselecteerd voor de aanbesteding van de Belastingdienst. Als extra specialistische partij aangevuld met Techforce1. Het nieuwe contract gaat per 11 oktober in en heeft een geraamde waarde van 600 miljoen euro. Ook voor deze overeenkomst waren de drie partijen afgelopen vier jaar al eerder geselecteerd.

De andere geselecteerde partijen zijn: Flexvalue, Ordina, De Staffing Groep, Capgemini, Between, SQL Integrator, Yacht en Seven Stars en de combinatie Cimsolutions/SLTN.

Bewijs van kwaliteit

Eric Holierhoek, CCO bij LINKIT: “zowel bij Buitenlandse Zaken als Belastingdienst hebben we afgelopen 4 jaar waardering voor onze dienstverlening gevoeld. Dat biedt echter geen enkele garantie om vervolgens nog 4 jaar te mogen samenwerken. Het feit dat onze inschrijvingen wederom als winnend uit de bus zijn gekomen geeft ons wel het vertrouwen dat onze werkwijze en strategie past bij de uitdagingen die deze deelnemende diensten hebben.”

Onderscheidend alternatief

Marc Rabel, managing partner bij Bartosz: “Als specialist op het gebied van software testen zijn we heel blij dat we met ons consortium weer vier jaar de mogelijkheid hebben om onze vakmensen te betrekken bij de vraagstukken van Buitenlandse Zaken en Belastingdienst. Juist omdat onze mensen altijd zeer enthousiast zijn over zowel de materie als de cultuur die ze bij deze ministeries treffen.”

Regierol

Patrick Rikken, partner bij DiVetro: ”We zijn er trots op dat we de komende 4 jaar bij zowel Buitenlandse Zaken als de Belastingdienst kunnen doorbouwen aan onze relatie met beide opdrachtgevers. Om het belang van beide opdrachtgevers voor ons te onderstrepen hebben we als combinatie ingeschreven. We gaan met onze inhoudelijke experts graag de uitdagingen de komende 4 jaar aan”.