Nearshore Development:

EXTRA CAPACITEIT OVER DE GRENSIs uw ideale software-developer onvindbaar (of onbetaalbaar) in Nederland? LINKIT levert u betrouwbare IT-professionals uit het buitenland. Zodat uw IT-development hier snel en flexibel door kan gaan.

Uw eigen IT-professional in Macedonië

Dankzij LINKIT kunt u beschikken over één of meer ervaren en gedreven IT-ers uit Macedonië. Deze zorgvuldig geselecteerde specialisten zijn bij ons in dienst. Het zijn hoogopgeleide IT-professionals met ervaring in programmeertalen die schaars zijn in Nederland. Nearshore development van LINKIT rekent af met de nadelen als miscommunicatie en verloop. Onze kandidaten spreken zeer goed Engels en werken vanuit ons kantoor in Macedonië. Met LINKIT maakt u transparante afspraken, zonder uurtje-factuurtje. Op die manier beschikt u over een eigen IT-medewerker, die u zelf selecteert. Uw professional blijft voor u beschikbaar tot het einde van de opdracht.
  • Top software developers
  • Lage loonkosten
  • Flexibel contract
  • Transparante samenwerking

Nearshore:

Eigen IT-ers over de grensHet aanbod van goede Nederlandse programmeurs is gering. Dat zien wij terug aan langdurig openstaande vacatures bij onze opdrachtgevers. En aan de hoge loonkosten, als de IT-er uiteindelijk wel gevonden is. Dat kan anders. Daarom biedt LINKIT sinds 2014 ervaren IT-professionals uit Macedonië aan. Met onze constructie kunnen klanten relatief dichtbij een goede programmeur aannemen. Daarmee werkt de klant langdurig samen, tegen gunstige voorwaarden in tarief en opzegtermijn. LINKIT verzorgt de kennismaking en administratie, onze opdrachtgever in Nederland zich kan focussen op de werkzaamheden.
Een slecht vervulbare IT-vacature frustreert bedrijven die een snelle groei doormaken. Met onze ervaren IT-professionals uit Macedonië maken we snel goede matches. Taal en tijd zijn nauwelijks een barrière en via Skype is het eenvoudig communiceren en aansturen.
Daan de Groof
Account Manager LINKIT
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR