INTERNATIONAL SOURCING:

OOK THUIS IN INTERNATIONAL IT-SOURCINGIT wordt steeds internationaler en de dienstverlening van LINKIT groeit mee. Ons netwerk in het buitenland voorziet uw bedrijf van IT-professionals van over de grens.

Building IT together. Ook internationaal

Met international sourcing kijkt LINKIT over de grens naar de beste IT-professionals voor uw bedrijf. Dankzij onze samenwerking met lokale marktpartijen in Frankrijk, België, Duitsland en de VS kunnen wij u voorstellen aan ervaren en gemotiveerde IT-professionals. Specialisten die in uw buitenlandse vestiging snel thuis zijn en daar bij u aan de slag gaan. Laat u liever uw IT-vacature vervullen, hier in Nederland? Dat kan natuurlijk ook. Met onze kennis en netwerk werven en selecteren wij internationaal de beste IT-kandidaat die u maar zoekt.
  • Internationale IT professionals
  • Geïntegreerde en gecoördineerde IT-inhuur vanuit Nederland
  • Kostenbeheersing inhuur IT-personeel

International sourcing:

Lokaal wordt internationaal succesUw organisatie heeft mogelijk verschillende redenen waarom zij IT-professionals wil inhuren in het buitenland. Toegang tot schaarse IT-programmeurs, bijvoorbeeld. Of verbetering van rendement op IT-investeringen. Bij toenemende internationale concurrentie heeft u business partners nodig die uw bedrijf kent én die over de grens de gevraagde capaciteit kan leveren. Wat uw reden ook is, LINKIT is graag die partner voor u. Wij begrijpen uw belang en denken proactief mee aan de eisen en invulling van uw foreign IT-bezetting.
International Sourcing zal verder onderscheid gaan maken tussen het concurrentievermogen van bedrijven. Integratie en coördinatie zijn voor onze klanten van toenemende mate van belang. LINKIT is klaar om haar klanten over de grenzen nét zo betrouwbaar van dienst te zijn, als dat ze dat op de thuismarkt kan.
Eric Holierhoek
Commercieel Directeur LINKIT
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR