Dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Mendix Solution Kit in gebruik

LINKIT HQ, De Meern
9 Nov 2023 17:00 - 20:00

Ontdek de Mendix Solution Kit. Een veelzijdig hulpmiddel voor het bouwen van aanpasbare oplossingen. Het biedt een solide basis voor jouw applicaties, die voor verschillende situaties kunnen worden aangepast. De Solution Kit wordt besproken door drie sprekers, die elk zijn eigen inzichten deelt vanuit verschillende perspectieven: zakelijk, technisch en product.

Dit evenement is de allereerste Mendix Meetup georganiseerd door LINKIT, en we nodigen je uit om deel te nemen op ons LINKIT hoofdkantoor in de Meern. We hebben een beperkt aantal plekken, dus aarzel niet en meld je meteen aan!

Speakers

Christiaan Snoek
Christiaan Snoek werkt al ruim 4 jaar bij Lidl Nederland als Solution consultant. Hij is verantwoordelijk voor een breed scala aan Mendix oplossingen binnen de (internationale) organisatie. Christiaan zal de use case presenteren voor de Mendix Solution Kit waarmee ze binnen Lidl NL te maken kregen. Ook zal hij vertellen over de samenwerking met verschillende Lidl-landen.

Martijn Jansen
Martijn is een Mendix Expert Certified Developer bij LINKIT. Momenteel is hij gepositioneerd bij Lidl Nederland, om zijn Mendix expertise te delen met de interne developers. Martijn laat aan de hand van een technische demo zien hoe je aanpasbare oplossingen kunt creëren, uitbreiden en onderhouden.

David Hartveld
David is Senior Product Manager binnen Mendix. Hij is verantwoordelijk voor het Mendix-product; Solution Kit. David zal de toekomstige roadmap van de Mendiz Solution Kit laten zien. Hiermee geeft hij je inzicht in de nieuwe innovaties die komen gaan.

Eten

Wat is een Meetup zonder eten? Dat is gewoon een meeting. Op het menu staat deze avond pizza 🍕! De pizza wordt vers bereid door onze pizza bakker op locatie. Dus denk vast na over jouw favoriete toppings, want je krijgt de keuze uit verschillende opties om jouw pizza te beleggen.

Hoe ziet deze avond eruit? Check het programma hier vast:
17.00 – Eten, drinken en kletsen
18.30 – Christiaan Snoek (Lidl)
19.00 – Martijn Jansen (LINKIT)
19.30 – David Hartveld (Mendix)
20.00 – Tijd voor een drankje!