Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Masterclass Incident Management

LINKIT HQ
7 Nov 2023 17:00 - 20:30

26% van de Nederlandse bedrijven werd in 2022 getroffen door een ransomware attack. Wereldwijd is het aantal aanvallen met 40% gestegen sinds vorig jaar. 

De impact van een ransomware aanval is voor bedrijven vaak aanzienlijk, het gaat om enorme bedragen. Het is daarom van groot belang om bij een aanval snel en juist te handelen. Mede als functioneel beheerder is het zaak dat je op dit moment precies weet wat je moet doen. Jij hebt de kennis van de applicaties en systemen en draagt bij aan het Cyber Attack Response Plan. 

Tijdens een aanval is de rol van incident management cruciaal. Wat houdt deze rol in en hoe geef je hier invulling aan? Deze vragen worden beantwoord in de masterclass.

Na deze masterclass;

✔️ Weet jij ransomware incidenten te herkennen
✔️
Weet je welke rol jij hebt binnen deze incidenten
✔️
Kun jij bijdragen aan een oplossing voor jouw organisatie 

Tim Doets is manager Quality & security bij LINKIT en weet als geen ander zijn weg door de security wereld en deelt graag zijn tips & tricks. Op 7 november vindt de gratis LINKIT Masterclass plaats. We hebben voor deze Masterclass een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je op tijd in! Tijdens deze interactieve sessie @LINKIT Headquarters (Rijnzathe 9, de Meern) krijg jij samen met andere functioneel beheerders de unieke kans om nieuwe inzichten & tips te krijgen. 

We starten de middag met een heldere uitleg van Tim waarbij je eindeloos vragen kunt stellen. Hierna hebben we een pauze waarin we genieten van verse taco’s. En na de pauze vervolgen we de masterclass. 

Leer onze experts kennen

Tim Doets is Manager Quality & Security bij LINKIT. In 1988 is hij zijn IT carrière begonnen als programmeur en heeft in de afgelopen 35 jaar binnen servicemanagement en informatiebeveiliging verschillende functies mogen bekleden. Affiniteit met technologie heeft hij altijd gehad vandaar dat hij de laatste jaren veel voldoening haalt uit zijn rol als information security officer. Hierbij komen management en techniek mooi samen.  

Marieke Meelker is de Squadlead van LINKIT’s Functioneel Beheer Squad. Na haar studie International Business and Management is zij in 2017 als functioneel beheerder aan de slag gegaan bij klanten zoals ’s Heeren Loo, KLM en Logius. Een van de leukste aspecten van haar werk vindt ze het verbinden van mensen en processen binnen een organisatie. Dus heb jij nog inhoudelijke tips nodig, maak dan absoluut even een praatje met Marieke! 

Hoe ziet deze avond eruit? Check het programma hier vast:
17.00 – Binnenkomst met een drankje
17.05 – Welkom bij LINKIT
17.15 – Masterclass start
18.00 – Verse taco’s
19.00 – Masterclass vervolg
20.15 – Einde masterclass

Meld je aan voor deze masterclass via het formulier hieronder!

Meld je aan