Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Masterclass heldere instructies schrijven

@LINKIT Headquarters, de Meern
18 Apr 2023 17:45 - 21:00

Als functioneel beheerder kom je ze maar al te vaak tegen; handleidingen, de een beter dan de ander. Het schrijven van een heldere handleiding is dan ook écht een kunst. Wil jij deze kunst beter leren beheersen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Op 18 april vindt de gratis LINKIT Masterclass plaats. We hebben voor deze Masterclass een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je op tijd in! Tijdens deze interactieve sessie @LINKIT Headquarters (Rijnzathe 9, de Meern) krijg jij samen met andere functioneel beheerders de unieke kans om nieuwe tips & tricks te krijgen waardoor:

✔️ Jouw gebruikers makkelijker gebruik maken van jouw applicatie(s)
✔️ Je minder vragen of tickets krijgt van gebruikers
✔️ Je nieuwe gebruikers goed laat onboarden op jouw applicatie(s)

Leer onze expert kennen

Selina Bonnecroy is communicatie trainer bij Loo van Eck. Ze helpt hier mensen en organisaties bij het helder maken van hun schriftelijke en mondelinge communicatie. Selina gelooft erin dat heldere instructies en communicatie zorgen voor een beter bedrijfsresultaat. En voor functioneel beheer: tevreden gebruikers! Tijdens de masterclass krijg jij antwoord op de volgende vragen: Hoe zet je een goede basis neer voor je handleiding?

Hoe zorg je voor een logische opbouw in je handleiding? Hoe vul je de handleiding op de juiste manier? Om antwoord te krijgen op deze vragen volgt een interactieve avond, waarbij je zelf ook echt aan de slag gaat. Aan het einde van de avond weet je dan ook exact hoe je een handleiding schrijft voor jouw doelgroep. Je kunt met deze kennis direct in de praktijk aan het werk.

Terwijl het brein gevoed wordt met kennis, moeten we de rest van onszelf niet vergeten! Tussen de Masterclass door wordt er heerlijk eten bereid. Los van dat je naar huis gaat met extra kennis op zak, krijg je een cadeautje van ons mee! Hoe mooi is het om na deze inspirerende avond nog een keer feedback te vragen aan de trainer?! De trainer bekijkt jouw handleiding en geeft in een leuk en leerzaam filmpje feedback.

Je hoort in dit filmpje wat er al heel goed gaat in je handleiding, of wat er nog beter kan. Dus ook achteraf blijf je leren!

Hoe ziet deze avond eruit? Check het programma hier vast:
17.00 – Binnenkomst met een hapje & drankje
17.05 – Welkom bij LINKIT
17.30 – Masterclass start
18.15 – Genieten van heerlijk eten
19.15 – Masterclass vervolg
20.30 – Einde masterclass en tijd voor een borrel

Dit event is al geweest. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe events? Vul hieronder het formulier in.