Dit evenement heeft al plaatsgevonden

LINKIT Masterclass | Functioneel beheer

@LINKIT Headquarters, de Meern
17 May 2022 17:00 - 20:00

Ben jij klaar met het maken van stappen en maak jij liever sprongen in jouw functioneel beheer carrière? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Op 17 mei vindt de gratis LINKIT Masterclass plaats onder leiding van Andrea van der Vaart. We hebben voor deze Masterclass een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je op tijd in! Tijdens deze interactieve sessie @LINKIT Headquarters (Rijnzathe 9, de Meern) krijg jij samen met andere functioneel beheerders de unieke kans om nieuwe inzichten en tips & tricks te krijgen op jouw vakgebied.

Terwijl het brein gevoed wordt met kennis, moeten we de rest van onszelf niet vergeten! Tussen de Masterclass door worden er verse pizza’s voor ons bereid in een steenoven. Los van dat je naar huis gaat met extra kennis op zak, krijg je ook een van de beste handboeken voor Functioneel Beheer van ons mee! Het boek “Het procesboek voor de functioneel beheerder” zal jou ook na het event nog nieuwe dingen leren.

Hoe ziet deze avond eruit? Check het programma hier vast:
17.00 – Binnenkomst met een hapje & drankje
17.05 – Welkom bij LINKIT
17.30 – Masterclass start
18.15 – Genieten van een verse pizza
19.15 – Masterclass vervolg
19.45 – Genoeg sprongen gemaakt, op naar de borrel!

Leer onze expert kennen

Andrea van der Vaart is Managing Partner bij Chaptr2, een consultancy bureau op het snijvlak van bedrijfsvoering en IT. Andrea is als docent verbonden aan de Vakopleiding Functioneel Beheer. “Mensen bij elkaar brengen, zodat zij samen succesvol kunnen zijn vind ik het leukste wat er is! En er als er dan ook nog processen en ICT bij komen kijken, dan ben ik in mijn element.”

Tijdens haar carrière maakt ze kennis met verschillende vakgebieden en thema’s in de organisatieontwikkeling. Uiteindelijk kwam ze erachter dat haar passie ligt bij het oplossen van vraagstukken rondom ICT, Informatiemanagement, Innovatie, Lean en Verandermanagement. En dan vooral in combinatie met elkaar:

✔️ Hoe kan je Lean methodieken inzetten om digital processen te realiseren?
✔️ Hoe kan je het digitaal DNA van jou én je collega’s ontwikkelen?
✔️ Hoe zorg je dat jij en jouw collega’s de mogelijkheden die nieuwe technieken ons bieden ook écht benutten
✔️ Hoe kan je technieken gebruiken om goed samen te werken? Om je klanten blij te maken?

Andrea zet haar kennis die ze de afgelopen jaren heb opgedaan in om bedrijven te helpen bij dit soort vraagstukken. Hierbij gaat haar aandacht vooral uit naar de medewerkers die met nieuwe technieken, processen en systemen moeten werken.

Samen met Mirjam Cassée startte Andrea het bedrijf Chaptr2. Wat ooit begon als toffe gesprekken op het schoolplein tijdens het wachten op hun dochters, werd nu werkelijkheid in hun bedrijf! Maar daar stopte het niet. Als snel gingen ze samen met HC&H Consultants en vormen ze nu één team: Chaptr2. Met dit team helpen ze bedrijven en woningcorporaties om hun processen slimmer te maken. Dit doen ze door een integrale aanpak van mensen, processen én de juiste tools.

“Sinds 2020 mag ik mijn kennis en ervaring ook inzetten als docent aan de Vakopleiding Functioneel Beheer. Als docent aan de Vakopleiding Functioneel Beheer help ik onder andere kerngebruikers, functioneel beheerders, procesmanagers en I&A Adviseurs bij het ontwikkelen en professionaliseren op hun vakgebied. Wij doen dit bij de Vakopleiding door theorie (20%) direct toe te passen in praktijkopdrachten (80%). En veel ervaringen te delen!”

Dit event is al geweest. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe events? Vul hieronder het formulier in.