OverEventsContact
language-icon
icon-chevron-down-secondary
EN
NL
Werken bij LINKIT
DIT EVENEMENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN.
Gebruik automatisering om tijd te creëren voor innovatie
Schaal je organisatie op met dezelfde hoeveelheid mensen
place-dark-icon
Hybride: @LINKIT Headquarters or Online
18 Oct 14:45 - 17:30
EVENEMENT
Microsoft
Mileway
LINKIT

We weten allemaal dat de technische wereld zo aan je voorbijraast als je niet innoveert, vliegen je concurrenten je voorbij. Toch komt het steeds vaker voor dat plannen voor innoveren op een laag pitje komen te staan omdat er geen capaciteit of tijd is om door te ontwikkelen. De dagelijkse taken nemen te veel tijd in beslag voor de medewerkers, hierdoor is er geen ruimte om de innovatie aan te gaan.

Door repeterende werkzaamheden te automatiseren kan de productiviteit en de kwaliteit verhoogd worden. Medewerkers hebben meer tijd over voor belangrijke zaken als innovatie en professionele ontwikkeling.

Als extra bijkomstigheid betekent dit dat de medewerkers op de goede plek terecht komen waardoor ook de retainment verbetert. Er zijn talloze voordelen te noemen van het automatiseren, maar dat is niet zo 1,2,3 geregeld. Hier komt heel wat bij kijken, maar daar helpen we je graag mee.

Tijdens dit event nemen we je stap voor stap mee in het proces om innovatie in gang te zetten in jouw bedrijf. We beginnen bij het begin; hoe maak je deze sprong samen met jouw organisatie? Christiaan Konstapel duikt samen met ons in de eerste beginselen van het innoveren. Hij vraagt zich bijvoorbeeld af: Wanneer maken we de sprong? Wat levert het op? Wat zijn de fundamenten die we moeten hebben op gebied van mogelijkheden en data. Hierna neemt Dick het over om ons alles uit te leggen over het moment dat je besluit te springen. Hier licht hij de voordelen van automatisering toe en heb ik alles in huis om er mee te starten? Heb ik er de mensen voor? Al met al hoe tref ik de juiste voorbereiding. Wat heb je nodig om er later de vruchten ervan te kunnen plukken? Aan de hand van use cases.
Uiteindelijk zal Laurent afsluiten door aan de hand van eigen ervaringen in te gaan op de landing na de sprong, hoe leid je alles in goede banen?

Het event vindt plaats in het LINKIT hoofdkantoor (Rijnzathe 9 de Meern) of online op een plek die jou beter uitkomt. Laat ons tijdens het aanmelden weten hoe je bij het event aan wil sluiten. Als je bij ons op kantoor langskomt kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje!

Programma
16.45 - Welkom @LINKIT Headquarters (Rijnzathe 9, de Meern)
17.00 - Christiaan Konstapel: Klaar om te springen?
17.25 - Dick van Straaten: Laten we de sprong wagen
17.50 – Laurent Ellerbach: De landing na de sprong
18.15 - Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje
19.30 - Tot de volgende keer!

Leer onze experts kennen:

Onze eerste expert is Christiaan Konstapel (Mileway). Christiaan is Enterprise Architect en lid van het IT-leadershipteam bij Mileway. Hij heeft uitgebreide ervaring met verschillende cloudtopologieën, transformaties, as a service-concepten en IOT in verschillende bedrijven en industrieën. Hij is erg enthousiast over wat nieuwe technologieën kunnen doen. Maar als enterprise architect begrijpt hij ook dat technologie meestal het makkelijke stukje van de hele puzzel is. Naast enterprise architectuur is hij actief betrokken bij het opzetten van innovatie en het aansturen van de digitale strategie voor Mileway.
De tweede expert is Dick van Straaten (LINKIT). Dick heeft extreem veel ervaring als een Microsoft Cloud Principal en leider van de LINKIT Cloud Squad. Als echte specialist geeft Dick advies aan klanten, partners en aan LINKIT zelf (inclusief onze medewerkers) over strategie, business vorderingen en kennis vorderingen in het veld van Microsoft. Hij heeft een lange lijst van organisaties waar hij gewerkt heeft en alles geleerd heeft wat er valt te leren op Cloud gebied. Hij heeft zijn eigen bedrijf gehad en vindt het geweldig om de kennis die hij op heeft gedaan te mogen delen met anderen!
Onze laatste expert is Laurent Ellerbach (Microsoft). Laurent werkt al 25 jaar bij Microsoft. Laurent is Principal Software Engineer Manager voor een brede regio in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In zijn rol gebruikt hij zijn technische en managementvaardigheden om ontwikkelaars ertoe aan te zetten de nieuwste cloudtechnologieën van Microsoft Azure te gebruiken. Hij richt zich op de grote klanten in de Automotive, Mobility en Transport industrie, door co-engineering met zijn customer engineer-teams, co-creatie van intellectueel eigendom dat elke partij kan gebruiken voor hun eigen projecten. Laurent is een kernbijdrager van .NET IoT en .NET nanoFramework. Laurent heeft een diepgaande kennis ontwikkeld op het gebied van IoT, inclusief het Microsoft Azure IoT-aanbod.

Meld je aan voor dit event