Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Neem de stap naar digitale transformatie in een krappe arbeidsmarkt

On demand
27 Oct 2022 12:00 - 14:00

In alle sectoren ontstaat er langzaam een trend die we liever niet zien, het blijkt steeds moeilijker om personeel in te zetten en optimaal gebruik te maken van de mensen en de tijd die we wel hebben. In de retail met arbeidsintensieve processen en krappe marges is de pijn van deze ontwikkeling direct voelbaar. In gehele branche wordt er op verschillende manieren gereageerd op deze trend, waarom zou je bijvoorbeeld iemand achter de kassa zetten als er zelfscan opties zijn? Op deze en vele andere manieren kun je processen verbeteren en zelfs versnellen, maar zou je niet liever een extra stap willen zetten?

Duik met onze experts in jouw processen en bekijk ze eens vanuit een heel ander oogpunt. Zie niet alleen de opties om dit efficiënter te laten verlopen maar maak een stap in de richting van digitale transformatie.

We starten het event met de basics, Eelco Hos legt ons uit eigen ervaring uit wat de digitale transformatie kan beteken voor jouw organisatie. Aan de hand van een model geeft hij handvatten om je aan het denken te zetten. Hierna maakt Rik de Weerd digitale transformatie concreet, zoals hij nu voor PLUS doet. Waar wil je heen, wat heb je hiervoor nodig en welke stappen moet je in kaart brengen om bij je einddoel te geraken? Aan de hand van deze vragen maakt hij de strategische vertaalslag naar een IT-project.

Bij een IT-project horen ervaren IT’ers, daarom neemt Rosanne van Tol de presentatie hier over. Hoe start je aan zo’n project en wat heb je hier als team bij nodig? En misschien wel de belangrijkste vraag; hoe lever je zo snel mogelijk waarde op tijdens dit traject.

Bekijk het on demand webinar hieronder!