Den Haag
Senior
32 hours per week
6 months
Starting on 3 July
Expired
367 Days ago
DICTU

ICT expert Applicatiebeheer

Windows IIS, Linux, MySQL, SQL Server, Loadbalancers

Opdrachtomschrijving

We zoeken een technisch beheerder voor standaard en maatwerk applicaties bij Team Economie en Duurzaamheid. De opdracht betreft het beheren van de technische omgevingen voor in- en externe applicaties. Hoofdactiviteiten zijn het (laten) oplossen van applicatie/database/infra- problemen en het installeren van LCM software/updates, (security)patches. Gewenste skills zijn problemen analyseren, samenwerken en communiceren met in/externe ketenpartijen. Klant RVO is eigenaar van de systemen. DICTU beheert de technische infrastructuur (applicatie hosting) en bewaakt de beschikbaarheid van de applicaties. De technisch beheerder onderhoud contacten met verschillende dictu-teams binnen DICTU, Functioneel Beheer en applicatie-leveranciers en bewaakt de voortgang van technische issues op de applicatie.

Achtergrond opdracht

Voor onze klant RVO onderhoudt DICTU meerdere standaard- en maatwerkapplicaties. Als technisch applicatiebeheerder zul je zelfstandig of samen met collega's verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van een aantal applicaties.

Functie eisen

  • Minimaal 8 jaar ervaring met technisch beheer, troubleshooting, installaties voor meerdere applicaties gelijktijdig.
  • Ervaring binnen de overheid.
  • Uitvoeren Technisch (applicatie) Beheer, proactief beheer, zelfstandig en in samenwerking met IT, Functioneel Beheer, Leverancier oplossen van verstoringen, uitvoeren installaties, Engelse taal (6 jaar)
  • Beheren/onderhouden Installatie/config handleidingen/runbooks (6 jaar)
  • Scrum/ Agile / Devops werken /ITIL (3 jaar)
  • Windows IIS, Linux, MySQL, SQL Server, Loadbalancers (6 jaar)
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.