Job expired

IT architect

40h per week 2 months + Apply before 16 January 14:00

Experience

Senior

category

IT Architecture

technologies

Azure
JEE
SAP

location

Schiphol-Rijk

Vereiste kennis van Microsoft infrastructuur, Azure, Achimate, EDA, SOA en Security, aangevuld met kennis op één of meerdere gebieden van API technologieën, JEE, SAP, mobile.


Als ICT architect draag je zorg voor het ontwerp van de juiste ICT oplossingen voor jouw project of product. Je wordt in een vroegtijdig stadium betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en je onderzoekt de mogelijkheden van nieuwe technologieën

Als ICT architect vertaal je op basis van de richting die referentie architecturen en operationele richtlijnen geven, op een transparante manier de functionele en non-functionele eisen van onze klanten naar een passende oplossing. Die leg je vast in een Global Design van de ICT oplossing die je in de Architectuur Board toelicht en laat accorderen. Gedurende de realisatie begeleid je de teams die jouw ontwerp realiseren tot aan de oplevering. Je neemt de leiding op het gebied van non-functionele QA aspecten zoals security en technische performance. Je schakelt met veel verschillende interne en externe partijen.

Als lid van het architectuur team draag je zelf ook bij aan het opzetten van referentie architecturen en werk je nauw samen met de domein architect.

De ICT architect die wij zoeken zal breed ingezet worden in het KLM Dochters domein (Martinair, KLC, KLM Catering Services, KLM Health Services) Deze domeinen hebben ook raak vlakken met KLM domeinen zoals Crew, Inflight Services en Flight Schedule. Vanwege de brede inzetbaarheid zoeken we een architect met een uitgebreid kennispalet met een hoge mate van flexibiliteit.
Functie-eisen:

 • Een pro-actieve en pragmatische professional, thuis in architectuur principes en het ontwerpen van IT oplossingen, met minimaal 5 jaar ervaring als architect in een complexe omgeving.
 • Je hebt goede kennis van en interesse in technologische ontwikkelingen.
 • Je bent een energieke persoonlijkheid die goed kan samenwerken, organisatiesensitief is en ook goed kan functioneren in een internationale omgeving.
 • Je bent effectief in je schriftelijke en mondelinge communicatie naar diverse doelgroepen, waarbij je onderscheid kunt maken tussen vakgenoten en het senior management.


Je herkent jezelf in de volgende competenties:

 • Analytisch, leergierig, sturen, opbouwen en onderhouden van relaties, plannen en organiseren en overtuigingskracht.

Vereiste kennis van Microsoft infrastructuur, Azure, Achimate, EDA, SOA en Security, aangevuld met kennis op één of meerdere gebieden van API technologieën, JEE, SAP, mobile.

Ook kennis en ervaring op het gebied van BI, DWH en Data Lake geniet de voorkeur.

Ervaring in een agile werkomgeving is een vereiste. Kennis van SAFe en ervaring in het werken binnen een scaled agile framework is een pré. • Reference ID
  0011969
 • Deadline
  Apply before 16 January 14:00
 • Hours per week
  40h per week
 • Duration
  2 months +
 • Start
  03 February

Check out other events from LINKIT

See more