Job expired

Frontend Developer

DICTU

36h per week 3 months + Apply before 03 December 22:59

Experience

Senior

category

Frontend development

technologies

CSS3
HTML5
Javascript

 • JQuery

location

Assen

Uitgebreide kennis van en ervaring met SCSS, CSS3, HTML5, javascript en javascript frameworks, in het bijzonder JQuery.


Via het portaal kunnen de klanten van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zo'n 200 applicaties online benaderen. Voor dit klantportaal zijn wij op zoek naar een ervaren front-end developer met tevens ervaring in Java backend ontwikkeling. De gewenste kandidaat weet met zijn/haar ambitie, ervaring en enthousiasme onze producten en dienstverlening continu te verbeteren. In een gedreven multidisciplinair team werk je aan het (door)ontwikkelen en beheer van een uitgebreid klantportaal. Je werkt nauw samen met de klant (product owner en informatieanalist), scrum master, testers en backend specialisten.Het team werkt volgens de agile principes.Eisen


 • Minimaal 3 jaar ervaring in het bouwen van het front-end gedeelte van klantportalen met toepassing van webrichtlijnen/toegankelijkheidseisen. Bij voorkeur voor overheid websites.
 • Aantoonbare affiniteit met front-end designs van klantportalen.
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met SCSS, CSS3, HTML5, javascript en javascript frameworks, in het bijzonder JQuery.
 • Je hebt ervaring met het bouwen van responsive websites en het bouwen van toegankelijke websites voor verschillende browsers volgens de standaarden van www.webrichtlijnen.nl.
 • Kennis en ervaring met Java EE 8.


DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.
 • Reference ID
  0011369
 • Deadline
  Apply before 03 December 22:59
 • Hours per week
  36h per week
 • Duration
  3 months +
 • Start
  09 December

Check out other events from LINKIT

See more