Job expired

Technisch Applicatiebeheerder

Raad voor de Rechtspraak

36h per week 3 months + Apply before 22 November 11:00

Experience

Medior/Senior

category

Application management

technologies

see description

location

Utrecht

Wij zijn op zoek naar een technisch specialist ten behoeve van print-en scandiensten in het team Unified Communication.


Ben jij die betrokken professional die ons dynamische team tijdelijke komt versterken? Ons team bestaat uit professionals die alle Werkplek-, Print- en Scandiensten voor de Rechtspraak ontwikkelen en beheren. Je focus zal komen te liggen op het beheren en onderhouden van onze bestaand Scandienst en het ondersteunen van eindgebruikers. Daarnaast ben je op technisch vlak aanspreekpunt richting de leverancier en operationele units die betrekking hebben op de Scandienst.Ben jij iemand die houdt van aanpakken en in samenwerking met ontwikkel- en projectteams onze dienstverlening zo optimaal mogelijk wilt laten functioneren, dan is dit de functie voor jou!


Als Technisch Applicatiebeheer in het team Office Automation/ Unified Communication bestaan de dagelijkse werkzaamheden onder andere uit:


 • Het voeren van zowel correctief als adaptief 3e lijn technisch applicatiebeheer op de bestaande Scandienst;
 • Deels functioneel beheer voor de bestaande Scandienst;
 • Meedenken en uitwerken van een operationele visie op verdere professionalisering van de dienstverlening;
 • Het inzetten van de juiste securitymaatregelen en het verder automatiseren van de werkzaamheden, dit alles ten behoeve van de Scandienst.
 • Het meewerken en adviseren bij projecten en releases voor nieuwe en bestaande gebruikers van de Scandienst.
 • Ontwikkelen en beheren van volledige Scandienst (front- backend);
 • Kennis en ervaring met KOFAX, KTM, DAPC, VRS, Kodak, Fujitsu;
 • Ervaring met het ontwikkelen van Scanbatches, QR-codes, Scannen onder substitutie, diverse koppelingen.


Spir-it draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer, onderhoud en support van alle applicaties, infrastructuur en netwerken van de Rechtspraak. Dit zijn ca.12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties waarvan een aantal zelf ontwikkeld zijn.


Samen met ruim 500 collegas zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen en burgers, notarissen e.d. op een veilige manier toegang hebben tot hun zaak- en Rechtspraakgegevens.


Het ICT landschap van de Rechtspraak ondergaat een grote vernieuwingsslag. De beweging is naar een multi-kanalen service architectuur en een gelaagde onpremise cloud architectuur hoofdzakelijk op basis van Microsoft (werkplek, bedrijfsvoering, externe dienstverlening) o.a. Windows server SQL server, Microsoft dynamics CRM, .NET en Oracle fusion middleware (primair proces) o.a. BPM & SOA suite, WCC, ADF, OBIEE, Weblogic op basis van Linux.


Beheer van het ICT landschap is ingericht volgens de ITIL3 methodiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende tools: Topdesk voor de beheerprocessen, HP openview voor monitoring, Splunk voor logging, Visionwaves voor stuurinformatie en flexera voor licentiebeheer. Verder worden de product eigen faciliteiten voor beheer gebruikt zoals SCCM voor software distributie.Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.
 • Reference ID
  0011147
 • Deadline
  Apply before 22 November 11:00
 • Hours per week
  36h per week
 • Duration
  3 months +
 • Start
  02 December

Check out other events from LINKIT

See more