Job expired

Ketenbeheerder

Logius

36h per week 6 months + Apply before 17 October 08:00

Experience

Senior

category

Application management

technologies

Oracle

location

Den Haag

Ervaring met het aansturen van (externe) leveranciers, kennis van Oracle EBS Module


De ketenbeheerder bij DigiInkoop is verantwoordelijk voor het 2e-lijns functioneel beheer van DigiInkoop. Doel van het 2e lijn beheer is het ondersteunen van de ketenpartners bij het gebruik en het zo snel mogelijk herstellen van verstoringen van de applicaties en de daarbij behorende functionaliteiten.


Je zult werkzaam zijn in klein team met directe contacten en korte lijnen met opdrachtgevers, leveranciers, applicatiebeheerder en de gebruikers binnen de rijksoverheid. Als senior ketenbeheerder ben je het aanspreekpunt voor 1e lijn functioneel beheerders (centrale en decentrale helpdesks) bij ministeries en met de leveranciers van Logius (applicatiebeheer, technisch beheer). Je bent het aanspreekpunt voor functionele problemen en issues. Je ondersteunt de proceseigenaren binnen de ministeries en je beheert de (leverancier)stamgegevens in DigiInkoop. Ook maak je helpinformatie ten behoeve van het 1e-lijns functioneel beheer aan en wijzig je deze binnen de DigiInkoop-applicatie.Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problemen en voor het doorvoeren van wijzigingen rond DigiInkoop binnen de afgesproken service normen. Ook het afhandelen van meldingen met betrekking tot e-facturatie en het uitvoeren van functionele controles ten aanzien van de interfaces behoort tot je taken. Hiervoor stuur je onze externe applicatiebeheerder aan in de uitvoering van doorontwikkeling en beheer.Functie-eisen:

 • HBO werk en denkniveau
 • Ervaring met het aansturen van (externe) leveranciers
 • Ervaring in vergelijkbare functies of rollen op het gebied van incidentbeheer, wijzigingenbeheer en klantondersteuning
 • Werkervaring binnen het e-Procurementdomein binnen de Rijksoverheid.
 • Kennis van Oracle EBS modulen.


Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.


Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

 • Reference ID
  0010691
 • Deadline
  Apply before 17 October 08:00
 • Hours per week
  36h per week
 • Duration
  6 months +
 • Start
  01 November

Check out other events from LINKIT

See more