Een bedrijf met impact, maar het gevoel van een familie

Als Data Engineer is Wenderson Ferreira is hij sinds zijn studie al gefascineerd door de impact van data op de maatschappij. Zijn inzicht en kennis over hoe om te gaan met data leverde hem kansen op om bij de bekende techreuzen aan de slag te gaan. Maar Wenderson koos voor een andere weg. Hij ging een nieuw avontuur aan en verruilde Brazilië voor Nederland. “Bij LINKIT vond ik het juiste gevoel, van een bedrijf met een impact die groot genoeg is, maar het gevoel van een familie.”

“Wat ik gaaf vind aan mijn werk is de mogelijkheid om de business te verbeteren door data slim in te zetten”. Het aspect van kennis delen is daarnaast van groot belang voor Wenderson. “LINKIT stimuleert iedereen om kennis te delen. Dat kan het schrijven van een artikel zijn of het delen van kennis op een andere manier.”

“Ik vind het gaaf om met data de business te verbeteren.”

Waar Wenderson tijdens zijn werk met software bezig is, besteed hij zijn vrije tijd graag aan hardware. “Ik vind het leuk om als hobby me bezig te houden met sensoren, microcontrollers en andere hardware. Het vormt een leuke combinatie met mijn dagelijkse werk.”

Collega worden van Wenderson?