Ik was op zoek naar iets avontuurlijks en meer verkennend

Ruben komt oorspronkelijk uit Portugal en is nu de CEO van LINKITSYSTEMS. Hij begon zijn carrière bij OutSystems in Portugal en verhuisde na een paar maanden training voor bijna een jaar naar Zuid-Afrika. Hier werkte hij als adviseur. Ruben was erg benieuwd naar het werken met OutSystems. “OutSystems kwam in beeld omdat het het paradigma verandert tussen achter een laptop zitten en werken als programmeur, van alleen een ontwikkelaar zijn naar een bedrijfsontwikkelaar die ook weet hoe hij software moet ontwikkelen.”

“LINKIT wilde internationaal uitbreiden. Ik was op zoek naar iets avontuurlijks en meer verkennend. Ik vind het mooie van LINKIT dat de explorer niet alleen iemand is die verkennende rollen of avontuurlijke dingen moet doen. Een explorer is ook iemand die misschien wat stiller is, maar nog steeds erg gepassioneerd is om de peers en de collega’s te helpen de volgende stappen te zetten. Dus momenteel ben ik bij LINKIT samen met mijn team verantwoordelijk voor de Duitse expansie. Op zoek naar nieuwe strategieën en nieuwe manieren van werken. Niet alleen intern, maar ook extern met onze partners.”

“Ik vind het mooie van LINKIT dat de explorer niet alleen iemand is die verkennende rollen of avontuurlijke dingen moet doen”

Ruben is niet alleen de CEO van LINKITSYSTEMS, maar heeft ook een passie voor reizen over de hele wereld: “Ik hou van reizen, er is niets anders dat me gelukkiger maakt dan naar een nieuwe plek te gaan waar ik geen vrienden heb, geen connecties, en gewoon het meest gemakkelijke vervoer dat ik daar kan regelen krijg en gewoon kan verkennen.”

Collega worden van Ruben?

Hoe kan ik je helpen?

Contact Michael

Stuur een email +31 (0)30 265 0 265
Nu beschikbaar
Hoe kan ik je helpen?