OutSystems Test Engineer na een succesvolle stage

Helemaal onbekend was Remco Kooiman niet met OutSystems toen hij stage kwam lopen bij LINKIT. Inmiddels is hij druk bezig om er een echte expert in te worden. Als OutSystems test engineer gaat hij na, zowel tijdens als na het productieproces, of functionaliteiten en componenten ook echt werken zoals ze bedoeld zijn. Maar zijn verhaal begint een heel stuk eerder.

“Ik leerde LINKIT kennen tijdens een meet-up over OutSystems. Mijn oom werkte vroeger voor OutSystems en probeerde mij altijd wat te pushen om me erin te verdiepen. Uiteindelijk ben ik dus via hem hier terecht gekomen. Dat begon overigens met een stage. En daarna nog een afstudeerstage van een half jaar. En nu werk ik hier dus fulltime. Ik vind LINKIT een superfijn bedrijf om te werken. Zodra je het gebouw binnenloopt merk je gelijk dat het een informeel bedrijf is. En ook de sfeer is erg relaxt. Heel plezierig.”

“Zodra je het gebouw binnenloopt merk je gelijk dat het een informeel bedrijf is”

“Mijn stages bevielen zo goed dat ik na afloop gelijk heb gesolliciteerd voor een baan bij LINKIT. En die heb ik gelukkig gekregen ook. Dat wil niet zeggen dat LINKIT mijn enige hobby is. Ik rij graag op mijn motor. Na afloop van mijn werk ga ik graag wat toeren. Zowel met vrienden, maar ook gewoon zelf. Sinds kort ben ik ook begonnen aan een nieuwe hobby: freediving. Ik ga dus iedere week naar het zwembad om daar te trainen.”

Collega worden van Remco?