Een veilige omgeving die aanmoedigt tot evolueren, excelleren en inspireren

Via de meetups die LINKIT organiseert op het gebied van OutSystems kwam Orla in contact met LINKIT. “Tijdens de meetups leerde ik veel en kwam ik over nieuwe ontwikkelingen te weten rond het platform OutSystems, maar ik vond het bovendien altijd erg gezellig!”, legt Orla uit. Orla bezocht diverse meetups van LINKIT. Tegelijkertijd was Orla voorzichtig aan het rondkijken naar een werkgever waar zij zich meer kon ontwikkelen, en door de meetups bij LINKIT en gesprekken die zij hier had met (inmiddels) collega’s ging het kriebelen.

“Ik kreeg het idee dat LINKIT een veilige plek zou zijn en dat ik hier de kans zou krijgen om te doen wat ik wil, en als ik het echt niet leuk zou vinden dat ik dat zou kunnen aangeven. Toen ik eenmaal de overstap gemaakt had bleek ik het team ook nog eens geweldig te vinden!”. Als Principal OutSystems Developer is Orla niet alleen actief op projecten voor klanten, maar begeleidt ze ook teamgenoten, is ze betrokken bij salestrajecten voor nieuwe klanten. Daarnaast geeft Orla ook trainingen in OutSystems.

“Ik bleek het team geweldig te vinden!”

De stap naar LINKIT heeft Orla niet alleen een plek gebracht waar zij zich op professional vlak flink kan ontwikkelen, ook persoonlijk geeft ze aan een groei door te hebben gemaakt. “Ik kwam vrij onzeker en verlegen binnen. Maar ik voelde me hier altijd eigenlijk altijd wel veilig. Zeker door consultancy kom je er eigenlijk achter dat je meer weet dan je van tevoren dacht te weten.”

Collega worden van Orla?