Elke dag nieuwe dingen ontdekken – in de IT… en van Nederland

De internationale sfeer bij LINKIT komt voort uit de collega’s die van alle hoeken van de wereld in Nederland en bij LINKIT hun nieuwe uitdaging vinden. Ersah is een goed voorbeeld van zo’n collega. Geboren in Turkije, gestudeerd in Bulgarije en daarna naar Nederland gekomen voor een beter carrièreperspectief. “LINKIT sloot aan bij mijn verwachtingen die ik had. Maar daarnaast vind ik het tof om ook over de cultuur te leren van Nederland. Ik wil me aanpassen en onderdeel zijn van die cultuur.”

Een carrière beginnen in een ander land is uitdagend, zeker in de IT. “In de IT ontdek je elke dag nieuwe dingen, nieuwe technologieën. En doordat ik nieuw ben in Nederland leer ik ook elke dag nieuwe dingen over het leven hier”, legt Ersah uit. “Als Full-stack Javascript Developer krijg ik energie van oplossingen bouwen, end-to-end.”, gaat Ersah verder. Hij vindt het belangrijk om goed te begrijpen wat gebruikers nodig hebben en hoe ze de software zullen gaan gebruiken.

“In de IT ontdek je elke dag nieuwe dingen”

Daarnaast is een goede samenwerking met andere collega’s bij LINKIT van echte meerwaarde voor de projecten. “Iedereen bij LINKIT wil verder in zijn of haar carrière en wil meer leren in het betreffende expertisegebied”. Elkaar helpen in elke dag iets beter worden is belangrijk. De kennissessies die LINKIT organiseert zijn hierbij belangrijk voor Ersah en zijn squad. Ersah traint niet alleen zijn kennis, maar ook zijn spieren. In zijn vrije tijd is Ersah erg actief en doet hij veel aan krachttraining, hardlopen en fietsen. “Dat zijn ook de plekken waar mijn vriendschappen tot stand komen: tijdens outdoor trainingen en in de gym.”

Collega worden van Ersah?