Abeer heeft altijd al veel potentie gehad

Maak kennis met explorer Abeer ElAssal, oorspronkelijk uit Egypte, ze is OutSystems developer bij LINKIT. Al sinds ze op de middelbare school zat, was ze dol op software. Voor haar was het een soort gekke magie tot het moment dat ze besloot het te gaan studeren. Ze kreeg altijd te horen dat ze veel potentie in zich had, maar ze kreeg nooit de kans om het volledig te ontketenen.

Abeer: “Toen ik in contact kwam met LINKIT, zag ik daar de kans voor mij liggen. Er waren veel kansen die echt al het potentieel in mij kunnen gebruiken, en dat is wat ik er zo leuk aan vond. Het was niet zomaar een baan die mij werd aangeboden, waarbij ik wat moest coderen en wat moest ontwikkelen en dan zou het gewoon het einde van de dag zijn. De opendeur-cultuur heeft me geholpen om te groeien naar wat ik leuk vind, naar leidinggeven en initiatief nemen. De steun die ik op dat gebied bij LINKIT vond, hielp me om het fungeren als leraar te maximaliseren. Ik kreeg de kans om daadwerkelijk kennis te delen en gebruik te maken van de gebruikersgroepen. Ik denk dat ik echt geluk heb gehad dat LINKIT dat in mijn thuisland heeft ondersteund, waar ik erg dankbaar voor ben. Alle steun die ik van LINKIT kreeg om me te helpen naar Egypte te reizen en de gebruikersgroepen daar te doen, is ook waarom ik het leuk vind om kennis te delen.”

“De opendeur-cultuur heeft me geholpen om te groeien naar wat ik leuk vind, naar leidinggeven en initiatief nemen.”

“Ik raak meer geaard als ik een workout doe of wanneer ik yoga doe. Dus ik word mij eigenlijk meer bewust van mijn lichaam en word er dankbaar voor. Ik houd mezelf bezig met dingen die ik naast mijn werk leuk vind en probeer zoveel mogelijk van beide te genieten.”

Collega worden van Abeer?