Ontmoet onze legendarische pioniers

Laura

Voor Laura is de spark in IT dat alles altijd in ontwikkeling is. Je kunt altijd blijven zoeken en meer kennis opdoen en ze wil altijd meer weten.

Lees meer over Laura

Marieke

Klanten helpen vanuit kennis. Dat geeft Marieke energie. Maar ook een actieve levensstijl, alleen of met haar team bij LINKIT.

Lees meer over Marieke

Abeer

Abeer kreeg altijd te horen dat ze veel potentie in zich had, bij LINKIT kreeg ze de kans om het volledig te ontketenen.

Lees meer over Abeer

Barend

Voor Barend is Outsystems zo gemakkelijk te gebruiken, niet alleen vanuit een niet-technische achtergrond maar meer vanuit een zakelijke advieskant.

Lees meer over Barend

Sascha

Sascha denkt dat hij een explorer is omdat hij een heel nieuwsgierig persoon is. Hij vindt het altijd heel belangrijk om alles te weten

Lees meer over Sascha

Jonathan

Jonathan heeft altijd al een passie gehad voor het ontwerpen van dingen. UX-design is zowel analytisch als creatief, als technisch en past daarom perfect bij hem.

Lees meer over Jonathan

Orla

Bij een meetup leerde Orla LINKIT kennen. Nu is zij gegroeid tot een OutSystems professional die andere inspireert en helpt ontwikkelen.

Lees meer over Orla

Karsten

Karsten is begonnen bij LINKIT via de intensieve maar leuke Mendix traineeship, nu wil hij niet meer weg.

Lees meer over Karsten

Jermaine

Jermaine daagt zichzelf uit binnen zijn opdracht, dat maakt hem een echte explorer. Om sterker te worden en een betere functioneel beheerder te worden.

Lees meer over Jermaine

Ersah

Van Turkije naar Nederland voor zijn carriĆØre. Nu ontdekt Ersah dagelijks zowel nieuwe technologieĆ«n als nieuwe culturen.

Lees meer over Ersah

Karin

Karin was opzoek naar vastigheid. Ze wilde eigenlijk vooral een 9 tot 5 baan, en die heeft ze gevonden als functioneel beheerder bij LINKIT.

Lees meer over Karin

Wenderson

Wenderson verruilde Brazilie voor Nederland en vond bij LINKIT het familiegevoel wat hij zocht. Nu maakt hij impact op de maatschappij met data.

Lees meer over Wenderson