language-icon
icon-chevron-down-secondary
EN
NL
LINKIT

Stoppen met leren is geen optie voor mij

Alyona Galyeva is één van die gelukkige mensen voor wie haar werk haar passie is. Als Squad lead vervult ze een belangrijke rol binnen het datateam van LINKIT.

“Ik ben gestart bij LINKIT als Principal Data Solutions Engineer. Gedurende de tijd dat ik hier werk heb ik me verder ontwikkeld tot Squad Lead van het Data team. Dat betekent dat ik niet alleen nauw betrokken ben bij alle projecten waar we mee bezig zijn, maar dat ik ook de rest van het team ondersteun in hun ontwikkeling en ook de management- en saleskant ondersteun. Ik ben een grote fan van optimalisatie. Van processen, van code, van automatisering en natuurlijk van pipelines. Ik denk trouwens altijd in pipelines. Dat is natuurlijk voor mij.”

"Ik ben een grote fan van optimalisatie."

“Stoppen met leren is geen optie voor mij. Voor niemand in mijn werkveld trouwens. Er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken en ik zie mijzelf ook als een echte pionier. Vooral als het gaat over nieuwe data-, AI en Machine Learning toepassingen.” Na werktijd stopt Alyona niet: “Als ik klaar ben met mijn werk, ga ik verder met mijn andere werk,” legt Alyona uit. “Ik ben actief voor een non-profit organisatie, PyLadies Amsterdam, waarmee we diversiteit binnen de technologiesector willen bevorderen. Daarvoor organiseren we regelmatig events en meet-ups.”

Collega worden van Alyona?

HR Business Partner

Als HR Business Partner bij LINKIT zorg je ervoor dat onze Business Units de processen en tools hebben om het HR-beleid uit te voeren en ben jij de partner vanuit HR voor onze Business Units bij het behalen van doelen die HR raken.

VASTE VACATURE