language-icon
icon-chevron-down-secondary
EN
NL
LINKIT

Een goede werk-prive balans schept ruimte om te ontdekken

Sebastiaan, OutSystems Developer, koos voor LINKIT vanwege de uitdagingen in deze rol om bij verschillende klanten veel te kunnen leren. De rol is verre van saai, want juist door die variatie in projecten leert Sebastiaan omgaan met verschillende vraagstukken en kan hij verschillende technieken toepassen om tot oplossingen te komen. Naast het uitdagende werk, beschrijft Sebastiaan LINKIT ook als een prettige club mensen: “Iedereen staat klaar om elkaar te helpen. En dat is wel wat ik zoek bij een prettige organisatie om voor te werken.”

OutSystems is een ideaal platform voor Sebastiaan. “Ik werk er graag mee, want ik kan er snel mee ontwikkelen en daardoor snel feedback ophalen bij de stakeholders en dat brengt een mooi resultaat waar iedereen tevreden over is.”

"LINKIT laat me mijn dag in delen zoals ik het zelf zie."

Een goede werk-prive balans is belangrijk voor Sebastiaan. Het scheiden van die twee dingen lukt hem goed, maar dat betekent niet dat hij geen vrije tijd met collega’s doorbrengt. “LINKIT geeft mij de mogelijkheid om mijn dag in te delen zoals ik het zelf zie. En daar voel ik me heel comfortabel bij. Ook ben ik erachter gekomen dat ik mijn passie voor wielrennen deel met een aantal collega’s. Met hen fiets ik regelmatig door het Nederlandse platteland.”

Collega worden van Sebastiaan?

Functioneel Beheerder

Vind jij het leuk om informatiebehoefte van de gebruikersorganisatie te vertalen? Haal jij je energie uit het beschrijven en verbeteren van applicaties? Stop dan niet met lezen!

VASTE VACATURE