language-icon
icon-chevron-down-secondary
EN
NL
LINKIT

Excelleren in omgaan met de gebruiker, de business en oplossingen verzinnen

Het diverse van haar functie: dat is wat Marieke energie geeft. “Het leuke aan mijn functie vind ik dat je eigenlijk overal wat van kan doen: je werkt met de gebruiker, met de business en je verzint oplossingen voor dingen". Marieke kwam met LINKIT in contact en was direct gecharmeerd van de kleinschalige sfeer, collega’s die elkaar goed kennen en goed samenwerken en de mogelijkheden tot ontwikkeling.

“Alles wat ik zag viel bij mij op de juiste plek. Je merkt dat de mensen hier dingen voor elkaar willen doen.”, zegt Marieke. Om de beste kwaliteit en kennis te leveren aan de klanten van LINKIT is het bijhouden van die kennis erg belangrijk. “Certificeringen vinden we erg belangrijk”.

"Je merkt dat de mensen hier dingen voor elkaar willen doen."

“Voor de team-spirit vinden we het belangrijk om met elkaar dingen te doen.” Naast hard werken bij LINKIT is Marieke ook veel bezig met haar eigen welzijn. Dit doet ze zowel alleen als samen met het team. “Buiten werktijd golf ik graag, ik ben regelmatig in het bos te vinden en ik geef twee keer in de week online trainingen voor onze squad.”, legt Marieke uit.

Collega worden van Marieke?

HR Business Partner

Als HR Business Partner bij LINKIT zorg je ervoor dat onze Business Units de processen en tools hebben om het HR-beleid uit te voeren en ben jij de partner vanuit HR voor onze Business Units bij het behalen van doelen die HR raken.

VASTE VACATURE