language-icon
icon-chevron-down-secondary
EN
NL
LINKIT

Ik denk dat we allemaal als Explorers zijn geboren

Ilker Altin, oorspronkelijk afkomstig uit Turkije, leidt de Fullstack-squad. Hij vindt dat iedereen als Explorer wordt geboren en dat iedereen zijn eigen leven moet verkennen. Hij deed zelf ook wat onderzoek. Hij was altijd al gefascineerd door computers, al voor het jaar 2000.

Ilker: “Ik kocht veel computertijdschriften en probeerde softwareprogrammering op papier te leren. Zonder zelfs maar een computer te hebben. Ik ben voor LINKIT gaan werken omdat een van mijn vrienden vroeger voor LINKIT werkte, en toen was er een open vacature. Ik voel me thuis bij LINKIT vanwege de gastvrije omgeving en vriendschappen in dit bedrijf. Ik heb niet het gevoel dat ik voor een corporate bedrijf werk, ik heb het gevoel dat ik met een stel slimme mensen in onze eigen startup werk.”

"Ik heb het gevoel dat ik met een stel slimme mensen werk in onze eigen startup."

"Ik denk dat we allemaal als Explorers zijn geboren. LINKIT moedigt iedereen aan om hun technische carrière of zakelijke carrière te verkennen en ondersteunt ons met verschillende tools, budget en middelen, wat we ook nodig hebben. Dat is ons doel, dat is onze belangrijkste prioriteit. Deel de kennis, stimuleer mensen om de beste versie te zijn van wat ze doen. Zo werken we bij LINKIT.”

Collega worden van Ilker?

Scrum Master

Ben jij een teambuilder? Vind jij het leuk om in alle vrijheid je eigen rol vorm te geven en te blijven ontwikkelen? Zijn Scrum en Kanban jou bekend? Lees verder, we zoeken bij LINKIT namelijk een Scrum Master

VASTE VACATURE