language-icon
icon-chevron-down-secondary
EN
NL
LINKIT

Van zelf-aangeleerde programmeur tot Data Engineer, Alexia deed het

Alexia is een Data Engineer bij LINKIT. In 2018 besloot ze een pauze te nemen en na te denken over wat ze wil doen in het leven. In plaats van door te gaan met sales en marketing, besloot ze zichzelf te leren programmeren. Toen vertelde een ex-collega van Alexia haar dat LINKIT een geweldige kans bood. Ze waren op zoek naar data engineer kandidaten voor een bootcamp. Alexia heeft zich hiervoor direct aangemeld en is begonnen bij LINKIT.

Alexia: "Dus hoe ik de bootcamp heb ervaren, is dat het echt intens was. Toen ik de agenda bekeek, dacht ik, oké, hoe ga ik dat voor elkaar krijgen? Letterlijk om de paar dagen heb je nieuwe onderwerpen, maar ik had het gevoel dat ik heb veel geleerd. De mensen bij LINKIT zijn er altijd om te helpen net als de bootcampers. LINKIT voelt echt als een team. Ik kom uit Hongkong maar ik moet zeggen dat ik me hier erg thuis voel. Vooral omdat we bij LINKIT zoveel nationaliteiten hebben en zoveel verschillende achtergronden en culturen."

"Vooral omdat we bij LINKIT zoveel nationaliteiten hebben en zoveel verschillende achtergronden en culturen. "

"In mijn privéleven hou ik van sporten. Sporten is altijd mijn passie geweest en maakt een groot deel uit van mijn leven. Ik ben ook een parttime fitnessinstructeur en breng energie en vreugde en ik breng mensen in beweging."

Collega worden van Alexia?

Functioneel Beheerder

Vind jij het leuk om informatiebehoefte van de gebruikersorganisatie te vertalen? Haal jij je energie uit het beschrijven en verbeteren van applicaties? Stop dan niet met lezen!

VASTE VACATURE