language-icon
icon-chevron-down-secondary
EN
NL
LINKIT

Geboren in Portugal, maar nu is Filipe een echte wereldburger

Filipe Gomes werkt als Principal Solutions Architect bij LINKIT. Hij komt oorspronkelijk uit Portugal, maar beschouwt zichzelf als een wereldburger. Hij ging voor het eerst in het buitenland werken in Ierland. Hier kreeg hij de kans om aan big data te werken. Daarna vervolgde hij zijn zoektocht naar werk in een ander land.

Hij vergeleek verschillende plaatsen in Europa om een nieuwe kans te vinden en Nederland leek de beste stap voor hem. Filipe: “Wat ik in Nederland en vooral bij LINKIT zoek, is de mogelijkheid om mezelf te zijn. Ik wil de beste professional zijn die ik kan zijn, gebaseerd op mijn opgebouwde ervaring en persoonlijkheid. Op dit moment vervul ik voornamelijk de rol van Solution Architect, maar ik doe ook veel bedrijf gerelateerd werk. Zeker op het gebied van innovatie en het verbeteren van processen.”

"Ik wil de beste professional zijn die ik kan zijn, gebaseerd op mijn opgebouwde ervaring en persoonlijkheid"

“Ik heb meerdere hobby's, ik hou van motoren, vintage computers en spelletjes spelen. Op een gegeven moment was ik hier erg goed in. Voor mij is dit dé manier om te ontspannen aan het einde van de werkdag. Ik ben een beetje een denker, altijd al geweest sinds ik een klein kind was. Ik repareer ook graag alle dingen die kapot zijn.”

Collega worden van Filipe?

IT Traineeship Mendix Developer

Recent afgestudeerd in Bèta, Business of IT en zie je door de ‘Traineeship Jungle’ het bos niet meer? We snappen het; de mogelijkheden zijn oneindig. Daarom helpen wij jou graag navigeren naar de keuze die het beste bij jou past!

VASTE VACATURE