PEOPLE:

VOOR IT-PROFESSIONALS DIE VERBINDING ZOEKENLINKIT plaatst de beste professionals op de meest innovatieve opdrachten bij de top 500 beste organisaties van Nederland. Maak deel uit van ons netwerk!

Volop ruimte voor ondernemende IT-people

Je wilt werken op interessante projecten, waar techniek, innovatie en jouw kennis bij elkaar komen? Dan is LINKIT je beste connectie in de markt. Wij plaatsen IT-professionals zoals jij bij grote klanten als IBM, KLM en T-Systems, maar ook bij overheidsinstellingen als Wigo4it en DJI. Ook binnen LINKIT is er ruimte voor ondernemende en ruimdenkende mensen. Hier bouw je aan waardevolle oplossingen voor onze opdrachtgevers. Stuk voor stuk interessante projecten, voor zowel freelancers als voor mensen in vaste dienst. LINKIT vindt opdrachten die bij jou passen. We zien wat je kan en waar je op je plek zult zijn. Want voor ons is er een logisch verband tussen jouw werkgeluk en onze tevreden opdrachtgevers.

Sinds '99 ben ik zelfstandig projectmanager, gespecialiseerd in software ontwikkeling-projecten. LINKIT bezorgde me destijds mijn eerste opdracht. LINKIT kent haar klanten goed, ziet de ‘vraag achter de vraag’. Als ik word voorgesteld is er meteen een goede 'match' tussen mij en de klant. Da's niet alleen interessant voor mij en voor LINKIT, maar juist voor de klant. Die wordt voorzien van een kandidaat die voldoet aan de criteria maar die het beste past binnen de heersende cultuur.
Marcel Wilmink
Projectmanager
Sinds 2006 werk ik bij LINKIT. Bij IBM groeide ik van technische support medewerker door naar een coördinerende teamleider-rol. Dit is wat ik wilde! Met LINKIT plande ik mijn ontwikkeling tot een coördinerende management functie voor het aansturen van een technisch team. Sinds oktober 2015 werk ik bij Robeco als Run in Control engineer met coördinerende werkzaamheden. Met deze rol maak ik een enorme stap in mijn persoonlijke ontwikkeling en blijf ik van waarde voor LINKIT!
Tim Groenendijk
Run in Control engineer
geïnspireerd? NEEM DAN NU CONTACT OP

DIT DOEN WIJ OOK VOOR